Obiščite nas Posredujte naprej
Kreativne spletne strani in e-trgovine
Izdelava kvalitetnih in cenovno ugodnih spletnih strani in e-trgovin, zasnovanih na naprednih tehnologijah, ki jih ponujajo odprtokodni CMS sistemi. Izbirate lahko med tremi paketi z možnostjo dodatnih prilagoditev glede na vaše želje.
Pogodbeno vzdrževanje IT sistemov
Računalniška podpora v najkrajšem možnem času, redno mesečno vzdrževanje celotnega računalniškega sistema in omrežja, redne varnostne kopije podatkov ter neomejena pomoč na daljavo. Izbirate lahko med tremi paketi.
Paketi Standard Premium Ultimate
Število računalnikov do 4 do 8 do 15
Odzivni čas do 24 ur do 12 ur do 6 ur
Preventivni mesečni pregledi
Neomejena pomoč na daljavo
Svetovanja ob nadgradnjah
Letne varnostne kopije podatkov  
Dosegljivost izven delovnega časa  
10% popust na ostale storitve    
Cena/mesec 45€ 100€ 180
Postavitev IT omrežij in priklop opreme
Načrtovanje in postavitev IT omrežij (LAN, WiFi, VPN,...), priklop na internet ter svetovanje pri izbiri primerne opreme. Na podlagi vaših želja in zahtev predlagamo primerno opremo za žično ali brezžično povezljivost.
 
Priklop računalniške opreme na omrežje (računalniki, tiskalniki, zunanji diski,...) in nastavitev opreme (stikala, usmerjevalniki, modemi,...). Priklop je lahko žičen ali brezžičen. Priskrbimo lahko tudi vso potrebno opremo.
 
Grafično/spletno oblikovanje
Kreativno in inovativno oblikovanje vseh vrst tiskovin (vizitke, letaki, prospekti, vabila, katalogi, plakati,...), celostnih grafičnih podob, spletnih strani, e-mail marketinških predlog in spletnih trgovin.
Računalniška oprema
Svetovanje pri nakupu, dobava izbrane opreme, vključitev v delovanje, namestitev in nastavitev željene programske opreme ter profesionalno vzdrževanje.
Vzdrževanje in servis
Širok spekter strokovne pomoči pri odpravi problemov in optimizaciji strojne in programske računalniške opreme ter omrežnih elementov s poudarkom na hitrem in učinkovitem posredovanju.
Izobraževanja in tečaji
Individualna in skupinska izobraževanja, namenjena tako posameznikom na domu kot manjšim skupinam v podjetjih s področja grafičnega oblikovanja, interneta ter MS Windows/Office.